Blog

Storm Eunice

Door de storm van vrijdagnamiddag waren er meerdere dakpannen losgekomen. Het gevaar voor de klanten leek me te groot en ik heb dan ook zoveel mogelijk mensen verwittigd om hun afspraak te verplaatsen. Mijn excuses voor diegenen die ik ben vergeten. Maar zaterdag even na de middag was alles alweer hersteld. Bedankt Geert voor deMeer lezen over “Storm Eunice”

Soms wel erg klein…

Een dwerghamster met tumor. Hoe beginnen we er aan? De gevorderde leeftijd van dit exemplaar was al zeker geen pluspunt. Maar soms doen tranen boven een mondmasker iets met een mens. Ik zou proberen. Zonder garantie op succes. Eigenaar naar huis en ik op zoek naar het geschikte materiaal. Scheren onder de oksel van dezeMeer lezen over “Soms wel erg klein…”

Een afspraak maken?

Ondanks er momenteel nog uitsluitend wordt gewerkt na het maken van een telefonische afspraak, wordt het absoluut niet minder druk in de praktijk. Om een afspraak te kunnen maken, moet je me natuurlijk wel kunnen bereiken. En hier wringt de schoen nog dikwijls. Om veiligheidsredenen neem ik geen telefoon op als ik in de wagenMeer lezen over “Een afspraak maken?”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: