Blog

Castratie konijn

Konijntjes zijn in opmars als huisdier. En liever niet alleen, maar met twee. Vaak worden mensen bewust of onbewust met een paartje opgezadeld. Ik kan begrijpen dat het niet gemakkelijk is om het geslacht van een konijn te bepalen, maar een fokker of verkoper zou dit toch moeten kunnen. Zelfs bij zeer jonge lampreien. RegelmatigMeer lezen over “Castratie konijn”

Konijnenkooi

Een kooi voor een stel konijnen. Ze kan nooit te groot zijn. Vaak is ze zelfs veel te klein. Maar grote kooien kosten snel een paar honderden euro’s en ze zijn dan van afschuwelijk plastic of zeer dun hout dat niet bestand is tegen een konijnengebit. De eerste kooi kreeg ik bij de twee konijnenMeer lezen over “Konijnenkooi”

Kweekverbod voor misvormingen

De minister van dierenwelzijn gaat eindelijk een lijst op stellen van rassen die niet meer mogen worden verhandeld of gekweekt wegens de misvormingen die deze rassen genetisch meedragen. Eindelijk zou ik zeggen en hopelijk wordt de lijst zeer snel uitgebreid.

Nieuwe site

Dag allemaal, vandaag is mijn nieuwe pagina online gezet. Alle info over de praktijk ga je hier terug vinden. Vermits de oude site niet meer voldeed, heb ik nu gekozen voor eentje bij WordPress. Kom regelmatig terug voor nieuwe berichten en neem gerust ook eens een kijkje op mijn hobbyblog: Imkerij Het Waterbroek

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: