Blog

Registratiestop

Ik genoot pas van een deugddoende verlofperiode. De voorbije maanden waren enorm hectisch. Mede door de coronatoestanden uit het verleden werken we nog alleen op afspraak. De patiëntjes en de eigenaars zien nu hun stresspeil niet meer verhogen in een overvolle wachtkamer. De afspraken worden al veelvuldig online ingeboekt. De meeste eigenaars vinden dit trouwensMeer lezen over “Registratiestop”

Jonge vogels

Regelmatig brengen de mensen een vogel aan de deur die ze ergens hebben gevonden langs de weg of in de tuin. Rond deze tijd gaat het vooral om jonge vogels. Pas uit het nest of te vroeg er uit gevallen. In elk geval nog niet geschikt om op te vliegen bij onraad. Onraad zoals eenMeer lezen over “Jonge vogels”

Storm Eunice

Door de storm van vrijdagnamiddag waren er meerdere dakpannen losgekomen. Het gevaar voor de klanten leek me te groot en ik heb dan ook zoveel mogelijk mensen verwittigd om hun afspraak te verplaatsen. Mijn excuses voor diegenen die ik ben vergeten. Maar zaterdag even na de middag was alles alweer hersteld. Bedankt Geert voor deMeer lezen over “Storm Eunice”

Soms wel erg klein…

Een dwerghamster met tumor. Hoe beginnen we er aan? De gevorderde leeftijd van dit exemplaar was al zeker geen pluspunt. Maar soms doen tranen boven een mondmasker iets met een mens. Ik zou proberen. Zonder garantie op succes. Eigenaar naar huis en ik op zoek naar het geschikte materiaal. Scheren onder de oksel van dezeMeer lezen over “Soms wel erg klein…”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: