Blog

Winter’verlof’

De praktijk is dit eindejaar weer gesloten van 24 december tot en met 3 januari. Er kan geen vakantiereis gemaakt worden en er kan geen familiefeest worden georganiseerd. 2020 is toch een vreemd jaar geweest. Maar ik ben er van overtuigd dat we ons binnen enkele jaren hier niet veel meer van zullen herinneren. NaMeer lezen over “Winter’verlof’”

Castratie konijn

Konijntjes zijn in opmars als huisdier. En liever niet alleen, maar met twee. Vaak worden mensen bewust of onbewust met een paartje opgezadeld. Ik kan begrijpen dat het niet gemakkelijk is om het geslacht van een konijn te bepalen, maar een fokker of verkoper zou dit toch moeten kunnen. Zelfs bij zeer jonge lampreien. RegelmatigMeer lezen over “Castratie konijn”

Konijnenkooi

Een kooi voor een stel konijnen. Ze kan nooit te groot zijn. Vaak is ze zelfs veel te klein. Maar grote kooien kosten snel een paar honderden euro’s en ze zijn dan van afschuwelijk plastic of zeer dun hout dat niet bestand is tegen een konijnengebit. De eerste kooi kreeg ik bij de twee konijnenMeer lezen over “Konijnenkooi”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: