Over mezelf

Ik ben als dierenarts afgestudeerd in 1985. Geboren en getogen in Tessenderlo heb ik al meer dan 30 jaar mijn praktijk in Tessenderlo op de Berg. Sinds 2004 ben ik volledig overgestapt op de behandeling van kleine huisdieren.

U bent op de praktijk welkom met al uw gezelschapsdieren: honden, katten, fretten, knaagdieren, vogels, vissen en exotische dieren. Runderen, paarden, varkens, schapen en geiten behoren niet meer tot mijn doelgroep.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, blijf ik mij bijscholen om tot een gegronde diagnose te komen die me toelaat uw huisdier op de beste manier te behandelen.

Deze diagnose kan tot stand komen via klinisch onderzoek, echografie, bloed- en urineonderzoek, allergieonderzoek enz…. Mocht er een doorverwijzing nodig zijn, bijvoorbeeld voor een röntgenonderzoek of een gespecialiseerde operatie, wordt u doorverwezen naar de geëigende specialisten. Dit noemen we de zogenaamde tweedelijns-diergeneeskunde. Het betreft dan niet noodzakelijk een doorverwijzing naar grote groepspraktijken of klinieken, maar kan ook naar een collega met een kleine praktijk die zich evenwel in een bepaald vakgebied heeft gespecialiseerd door jarenlange studie en ervaring.

Ik werk alleen op mijn praktijk en dat heeft natuurlijk enkele consequenties:

            *     Ik ga niet op huisbezoek. Op de praktijk zijn er veel meer mogelijkheden.

            *    Ik werk uitsluitend op afspraak. Ook operaties gebeuren na afspraak om zeker voldoende tijd te voorzien.

            *     Ik ben niet altijd in de mogelijkheid om de telefoon dadelijk op te nemen. Probeer dan wat later nog eens of spreek iets in om me zelf te laten terugbellen.     

Ik bied al jaren de mogelijkheid aan om te betalen met Bank- en kredietkaarten. Sinds kort kan u ook betalen met Payconiq. U kunt dus ten allen tijde dadelijk afrekenen en hoeft niet eerst langs de bank te gaan.

Telefoon: 0475634528

%d bloggers liken dit: