Storm Eunice

Door de storm van vrijdagnamiddag waren er meerdere dakpannen losgekomen. Het gevaar voor de klanten leek me te groot en ik heb dan ook zoveel mogelijk mensen verwittigd om hun afspraak te verplaatsen. Mijn excuses voor diegenen die ik ben vergeten. Maar zaterdag even na de middag was alles alweer hersteld. Bedankt Geert voor de snelle en vlotte reparatie!

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: