Online afspraken regelen

Klaar! Vanaf 22 november kan u ook zelf online een afspraak maken. U kiest dan zelf een tijdslot dat u best geschikt lijkt. Dit is wel alleen voor de consultaties. Voor operaties dient u me nog steeds telefonisch te contacteren.

U kan op elke PC via de website www.mijndieren.eu een profiel aanmaken om een directe link met mijn praktijk te creëren. Voor het gebruik op uw smartphone kan u een app installeren via de App Store of Google Play.

Maar niet alleen kan u zo een afspraak regelen. U krijgt ook veel gegevens van uw huisdieren te zien. Zelfs een herinnering voor de jaarlijkse vaccinatie krijgt u zo via mail binnen.

Probeer het uit en geef gerust wat feedback.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: