Een afspraak maken?

Ondanks er momenteel nog uitsluitend wordt gewerkt na het maken van een telefonische afspraak, wordt het absoluut niet minder druk in de praktijk. Om een afspraak te kunnen maken, moet je me natuurlijk wel kunnen bereiken. En hier wringt de schoen nog dikwijls. Om veiligheidsredenen neem ik geen telefoon op als ik in de wagen zit. Handenvrij bellen lukt aardig, maar een afspraak noteren in een agenda is dan vrijwel onmogelijk. Als ik een operatie of consultatie bezig ben, neem ik eveneens de telefoon niet op. U zou dat ook niet appreciëren als ik voortdurend telefoontjes beantwoord terwijl ik uw huisdier onderzoek.

Hierdoor komt het dat ik dus heel vaak de telefoon niet opneem als u belt. Me herhaaldelijk bellen is vaak niet de oplossing. Spreek na de pieptoon uw naam én telefoonnummer in. Dan bel ik je zelf wel terug op een rustig moment. We kunnen dan samen een afspraak regelen voor uw huisdier.

Ik ben momenteel nog op zoek naar een systeem om online afspraken te kunnen maken. Op die manier zou u dan via de computer of uw smartphone zelf een vrij tijdslot kunnen vastleggen. Hierover meer in de nabije toekomst.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: