Als mijn hond nu eens kon praten…

Eindelijk gaan we te weten komen wat onze hond nu eindelijk bedoelt. Voelt hij zich gelukkig of is hij wat triest? Een eenvoudige halsband die gebruikt maakt van kunstmatige intelligentie, kan u via een app op uw smartphone vertellen wat uw hond bedoelt met zijn geblaf. https://youtu.be/nyOIRAZ1u0c De eigenaar kan zelfs controleren of zijn hondje voldoende wandelt. Maar eigenlijk wist hij dat al vermits zijn eigen stappenteller op zijn smartphone dat al had gemeld. De prijs van de halsband heb ik niet gevonden, maar er zijn wel verschillende maten en kleurtjes verkrijgbaar.
Nog even en de hond krijgt zijn eigen smartphone mee als hij alleen op wandel gaat. En als hij dan nog zijn lichaamsfuncties zoals temperatuur, hartslag en ademhaling kan doorsturen naar zijn dierenarts, heeft hij alleen nog een kredietkaart nodig om af te rekenen.
De toekomst ziet er weer wat rooskleuriger uit.
Nog een geluk dat ik met de jaren deze voorspellingen al wat heb leren relativeren. Eind jaren zestig werd voorspeld dat we in de jaren tachtig onze auto zouden vervangen door een helikopter. En onze computers zijn allemaal kapot gegaan met nieuwjaar 2000.
Het zal vermoedelijk allemaal wel wat langer duren, maar dromen kan geen kwaad.

,

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Eén opmerking over 'Als mijn hond nu eens kon praten…'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: