Winter’verlof’

De praktijk is dit eindejaar weer gesloten van 24 december tot en met 3 januari. Er kan geen vakantiereis gemaakt worden en er kan geen familiefeest worden georganiseerd. 2020 is toch een vreemd jaar geweest. Maar ik ben er van overtuigd dat we ons binnen enkele jaren hier niet veel meer van zullen herinneren. Na een donkere periode kan het alleen maar lichter worden.

We laten het dus niet aan ons hart komen. Dit jaar dan wel geen eindejaarsverlof, maar een eindejaarslockdown. Even een periode voor bezinning om het hoofd leeg te maken. 2021 moet en kan dan alleen maar beter worden.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: