Diergeneeskunde tijdens corona-lockdown

Even ter herinnering: de praktijk is open tijdens de lockdown. Onderzoek en behandeling van zieke dieren is essentieel. Ook de afhaling van vervolgmedicatie is essentieel. Toch even ter herinnering: U draagt een mondmasker en komt bij voorkeur alleen met uw dier. Er is tevens handgel voorzien.

Er wordt steeds telefonisch een afspraak gemaakt. Ook voor een afhaling van medicijnen weet ik graag wanneer u langskomt. Als iedereen zich dan houdt aan de tijdsindeling kan ik de wachtkamer open laten en hoeft u niet op de parking te wachten. In de wachtkamer zijn immers maar twee plaatsen voorzien met de noodzakelijke veilige afstand van anderhalve meter.

Als u zich zelf ziek voelt, of in quarantaine zit, blijft u thuis. Wellicht kunt u in dat geval iemand anders langs sturen met uw huisdier. Niet essentiële ingrepen bij dieren worden ook best uitgesteld tot in betere tijden. Dat lossen we dan op in onderling overleg en met gezond verstand.

Hou vol en blijf gezond! Want alleen zo kunnen we ook in de toekomst onze dieren alles geven wat ze nodig hebben.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: