Zomerverlof was zeer ontspannend

Ik heb me zeer goed kunnen ontspannen tijdens de voorbije verlofdagen. De praktijkgevel heeft een opfrisbeurt gekregen. Eerst met een hogedruklans gereinigd en daarna de pleisterlaag terug geverfd. Om de hoogte te overbruggen en mijn vrees te overwinnen, heb ik toch een hoogtewerker gehuurd. Het was in elk geval veel rustiger werken op een zacht wiegend platform dan op een bevende ladder.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: