Kweekverbod voor misvormingen

De minister van dierenwelzijn gaat eindelijk een lijst op stellen van rassen die niet meer mogen worden verhandeld of gekweekt wegens de misvormingen die deze rassen genetisch meedragen. Eindelijk zou ik zeggen en hopelijk wordt de lijst zeer snel uitgebreid.

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: