Nieuwe site

Dag allemaal, vandaag is mijn nieuwe pagina online gezet. Alle info over de praktijk ga je hier terug vinden. Vermits de oude site niet meer voldeed, heb ik nu gekozen voor eentje bij WordPress. Kom regelmatig terug voor nieuwe berichten en neem gerust ook eens een kijkje op mijn hobbyblog: Imkerij Het Waterbroek

Gepubliceerd door imkerijhetwaterbroek

Als dierenarts en natuurgids ben ik al veel bezig met de natuur en dieren. Maar ook in mijn vrije tijd hou ik van tuinieren en mijn vele huisdieren.

Eén opmerking over 'Nieuwe site'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: